När det kommer till dieter så råder det inga tvivel om att det finns mycket att välja mellan. För aldrig någonsin har man kunnat gå ner i vikt på så många olika sätt som man kan idag. Är det inte viktväktarna, så är det GI metoden. Och om inte någon av dem fungerar kan man alltid prova på Atkins, Montingac eller LCHF-metoden. Om inte det heller fungerar, ja, då kanske man helt enkelt får sluta att äta.

Skämt åsido. Att banta har ju onekligen kommit att bli en business i dagens samhälle, och det är många företag som tjänar pengar där ute på att folk vill bli smala. För även om alla givetvis bör sträva efter att leva ett så hälsosamt liv så möjligt, kan det tyvärr också gå till överdrift.

Det viktigaste är ju trots att man äter en hälsosam kost som får en att må bra. Oavsett om det innebär att man äter omega 3 tillskott eller om man följer en särskild diet. Men ibland så kan det alltså vara bra att få lite distans till allt som har med bantning och gå ner i vikt att göra.

Personligen så äter jag enligt medelhavdieten, en kost som framförallt fungerar bra om man lever kring dessa länder. Det är både nyttigt och hälsosamt, man framförallt så är det väldigt, väldigt gott. Den nyttiga medelhavsdieten är att man med gott samvete kan flytta ner söderut. Äta nyttig mat och gotta sig i sol dagarna i ända. Kan livet bli mycket bättre än så?