Gör grillen till en lyxig upplevelse
 

Har du någonsin funderat över hur du kan göra din trädgård till en mötesplats för kulinariska upplevelser? Då kan du fundera klart. Här har vi nämligen ett tips som kan få vem som helst att vilja planera om i trädgården och bygga ett utekök med en lyxig grill som grannarna kommer stirra sig avundsjuka på.

Det var på sajten https://ecta.nu/ som vi fick upp ögonen för den här lyxiga grillen med stilren, tidlös design. Föreställ dig en station ute på din trädgård med marksten under och ett utekök (med eller utan rinnande vatten) som underlättar för tillagningen. Och varför begränsa sig till sommarhalvåret? Plötsligt kommer du inte se någon anledning till att tränas i köket.

Grillen alla samlas kring

”Jag blev trött på killar som grillar – så nu är det min” – VN.se

Ett citat värt att begrunda såhär i jämställdhetens tider. För varför inte göra grillen till en upplevelse för hela familjen? Allt fler kvinnor har fått upp ögonen för grillen och det välkomnar vi. Med en stor, stationär och trendig lyxgrill kommer det inte finnas några familjemedlemmar kvar som inte vill betrakta grillen som sin egen. Alla i familjen – plus släkt och vänner – får plats runt en stor och fin grillplats i din trädgård. För grillen ska vara ett ställe att samlas – och samsas.

Kom ihåg att alltid ha i beaktande vad din kommun sätter upp för tillfälliga restriktioner kring grillning på framför allt sommarhalvåret. Torka kan medföra stor brandrisk och det är din kommun som bestämmer under vilka omständigheter du får grilla. Läs mer här.