Att äta är en av livets allra godaste ting. Därför är det viktigt att inte bara äta gott i hemmet utan även när man är ute på äventyr. Att vara på konferens med jobbet är ett sådant tillfälle då man inte direkt har kontroll över vad som kommer ätas och därför är det viktigt att hen som bokat har bra koll så att det finns något som passar alla allergier, dieter och tycken.

Mat på konferensen

Att åka på konferens till Malmö är populärt och då finns det såklart olika ställen att välja mellan. Ett ställe som både har bra konferenslokaler och mat är Malmö Börshus. Här samarbetar man med en av Malmös bästa restaurang, Årstiderna. Årstiderna drivs av en av Sveriges absolut bästa krögare, Wilhelm Pieplow och bjuder gästerna på en minst sagt kulinarisk upplevelse av allra högsta klass. Förutom underbar mat finns det dessutom möjlighet till vin- eller whiskeyprovningar.

Bara ett stenkast från Börshuset hittar man Malmö Slagthus, också ett populärt ställe att åka till på konferens. Här har man inte fokuserat lika mycket på maten utan har en rätt traditionell konferensmeny med kakor, bullar och smörgåsar. Är man bara i stan över dagen för att avhandla en del punkter behöver man inte mer än så och då kanske Slagthuset är ett bättre alternativ än Börshuset. Det beror helt enkelt på vad man är ute efter, men ett som är säkert är att vilket alternativ man än är ute efter så kommer man bli nöjd med något av ställena. För få saker är trevligare än att dela en måltid tillsammans.